Virtuele beurzen

tot bij u in de woonkamer.

In volle coronacrisis besloten we om veerkrachtiger dan ooit de digitale weg in te slaan. De duivensport is immers een eeuwenoude sport die zich niet door een pandemie laat verslaan. Het is van cruciaal belang om tijdig de juiste duiven te kiezen om uw hok te versterken. Op die manier bent u klaar voor het volgende kweek- en speelseizoen. Die kans willen we u als duivenliefhebber blijven geven, ook al zijn er dit jaar geen beurzen meer.

We hebben met het ganse team nagedacht over een manier waarbij we ons kwalitatief aanbod van duiven tot bij u kunnen brengen. Zo ontstond het idee om virtuele beurzen te organiseren. We tonen u via een live video onze kwalitatieve duiven van kop tot teen. Elke virtuele beurs komen andere duivenrassen aan bod zodat elke liefhebber zeker de duif vindt die op zijn hok past.

Stephan Descheemaecker vertelt: Het is inderdaad niet hélemaal hetzelfde, maar we passen ons allemaal aan in deze tijden. Op zaterdag 7 november hielden we onze eerste virtuele beurs en deze was meteen een schot in de roos! Met meer dan 500 ingeschreven deelnemers, heel veel positieve reacties en 30 5-jaarse duiven die op minder als 48u verkocht waren, geloven we in de toekomst van deze virtuele beurzen. We zien je op de volgende virtuele beurs?


STAP 1

Inschrijven voor de virtuele beurs

Als je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief, ontvang je automatisch een mail met de datum van de volgende virtuele beurs. Ben je nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Scan de QR code op deze pagina en registreer je meteen! Je kan je registreren en de virtuele beurs bekijken vanop een smartphone, tablet, laptop of vaste computer met internetverbinding.

Je schrijft je in voor de virtuele beurs zodat jouw plaats gereserveerd is. Let op: registratie is verplicht want de plaatsen zijn beperkt! Na registratie, ontvang je een bevestigingsmail.

Inschrijven voor virtuele beurs >

Registreren voor nieuwsbrief >


STAP 2

De beurs bekijken

Op de dag en tijdstip van de virtuele beurs ga je naar jouw persoonlijke link die je ontving na registratie.

Gedurende ongeveer een half uur tonen we je een reeks van duiven, stuk voor stuk, van ringnummer tot oog en vleugel. We zullen een beetje duiding geven bij de bouw van de duif, het ras of andere interessante weetjes.

Het tijdstip van de virtuele beurs past jou niet?

Geen probleem! In tegenstelling tot een fysieke beurs, is het voor jou nog niet te laat! Zorg dat je geregistreerd bent zodat je na afloop van de beurs automatisch een link ontvangt met de heruitzending. Op die manier kan jij kijken op het tijdstip dat jou het beste past! Let wel: de duiven komen meteen na de live beurs online. Als jij de uitzending een hele tijd na de live uitzending bekijkt, kan die ene duif al verkocht zijn.


STAP 3

Getoonde duiven kopen

Na afloop van de virtuele beurs komen de getoonde duiven online op onze website. Daar kunnen ze aangekocht worden. Van zodra ze door iemand aangekocht zijn, krijgen de duiven de status “in optie”. Zo kunnen er geen duiven dubbel verkocht worden en eerst is eerst!

Alle ELITE duiven >

Descheemaecker Pigeon TV:

Diepte-interviews met winnaars


Ontdek >

Natural Finesse Kweek

Voor optimale kweekresultaten


Meer info >

Het Descheemaecker Pigeon Center in beeld


Bekijk video >

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Zo ben je altijd op de hoogte.


Bedankt voor uw inschrijving.

Als u zich hier inschrijft, wordt u toegevoegd aan de mailinglijst van Descheemaecker Pigeon Center.
U kunt zich op elk moment afmelden. Klik daarvoor gewoon op de link 'Afmelden' in onze e-mails.