Waar we voor staan

We zijn trots op het feit dat het Descheemaecker Pigeon Center het oudste en grootste kweekstation van reisduiven ter wereld is. Dit is te danken aan onze vier waarden waar we elke dag garant voor staan:


Kwaliteit

Vanaf het begin en in elke stap van het proces. Het Descheemaecker Pigeon Center draagt kwaliteit erg hoog in het vaandel bij elke activiteit die ze uitvoert. Onze leveranciers worden ook zorgvuldig uitgekozen zodat de kwaliteit over het ganse proces gewaarborgd is. Elke dag staan onze medewerkers klaar voor onze klanten met een kwalitatief product en kwalitatieve dienstverlening!


Passie

Een onmisbaar element in de duivensport. De familie Descheemaecker is al bijna een eeuw actief in de duivensport, publiceert al decennia een erkend tijdschrift en kent de knepen van het vak voor het kweken van duiven. De passie die de familie heeft voor duiven, vinden we ook terug bij onze klanten én onze medewerkers.


Focus

Alles draait om de duif. Door de focus te houden op de duif, de leefomgeving en gezondheid van de duif en de liefhebber kan het Descheemaecker Pigeon Center zich een expert noemen. We doen er alles aan om onze ervaring maximaal in te zetten zodat onze klanten de vruchten daarvan plukken.


Transparantie

Open en eerlijk. Bij het Descheemaecker Pigeon Center kan elke klant rekenen op dezelfde en correcte dienstverlening. We werken in alle openheid samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers en andere derde partijen.


Alle ELITE duiven >

Descheemaecker Pigeon TV:

Diepte-interviews met winnaars


Ontdek >

Natural Finesse Sport

Onmisbaar tijdens het sportseizoen!


Meer info >

Het Descheemaecker Pigeon Center in beeld


Bekijk video >

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Zo ben je altijd op de hoogte.


Bedankt voor uw inschrijving.

Als u zich hier inschrijft, wordt u toegevoegd aan de mailinglijst van Descheemaecker Pigeon Center.
U kunt zich op elk moment afmelden. Klik daarvoor gewoon op de link 'Afmelden' in onze e-mails.